מעקב הריון- שבוע 34

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב הריון- שבוע 34
    נטע
    21/09/2008

באיזו תדירות מומלץ להיבדק בשבועות30-40? בשבוע 29.3 עברתי הערכת משקל, והשבוע, כשאהיה 34.5 אעבור הערכת משקל שניה. מאז הערכת המשקל הראשונה לא נבדקתי. מאחר ובימים האחרונים שמעתי על כמה וכמה לידות שהתחילו ממצוקה עוברית- אני לחוצה שמא בזמן הרב שחלף בין הבדיקה האחרונה לבין הבדיקה שאני עתידה לעבור השבוע התפתחה מצוקה כלשהי שאינני מודעת לה... שאלותיי הן: 1. מהי התדירות המומלצת לעבור בדיקות למעקב הריון תקין בשבוע שאני נמצאת בו? 2. איך ניתן לדעת על מצוקה עוברית מבלי להבדק? (בהנחה שאין דימום, ויש תנועות עובר מידיי יום) תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב הריון- שבוע 34

הוספת תגובה

• לנטע

פרופ` ישראל מייזנר
    22/09/2008

תדירות הבדיקות בשליש ה3 להריון הינה פונקציה של מצב ההריון הנוכחי. על הרופא המטפל להחליט על כך. בעיקרון, יש לצמצם את המרווח בין הבדיקות בחודש התשיעי.
    מצוקה עוברית כרוכה במיעוט מי שפיר, ירידה בתנועות העובר (אותם תחושי בעצמך) וכמובן קיים מכשיר המוניטור לבדיקת רישום דופק העובר. את הניצוח על התזמורת, עלייך להשאיר בידי הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו