דופק עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק עובר
    חוף
    06/10/2008

שלום, אני ביום הראשון של השבוע השביעי. הייתי היום בבדיקת אולטרסאונד ראשונה. נמצא שק עוברי תוך רחמי, אך לא נשמע עדיין דופק. הרופאה אמרה לי להגיע בעוד שבועיים שוב. האם זה נורמלי שבתחילת שבוע שביעי עדיין לא שומעים את דופק העובר? אני שומעת מסביבי הרבה שאומרים שאין מה לדאוג כי דופק עוברי לעיתים שומעים אף משבוע שמיני- תשיעי. מצד שני, ברוב המידע שקראתי על כך כתוב שבשבוע שישי אמורים לשמוע כבר דופק עוברי. אשמח לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק עובר

הוספת תגובה

• הופעת דופק עובר לראשונה

ד``ר רון ברדין
    08/10/2008

שלום לדאגנית.
    ראשית ליישר קו לגבי הגדרות. כאשר מדברים על שבוע 6 הכוונה 6 שבועות מלאים ותחילת שבוע 7. אם בשלב זה את נימצאת אזי במהלך שבוע 6 מודגם לראשונה דופק עוברי . כך שלמעשה ייתכן ובדיקת האולטראסאונד שביצעת היא גבולית בעיתוי להדגמת דופק . מכאן ההמלצה לחזור על הבדיקה תוך מס' ימים. אם את לחוצה מאוד לדעת הרי שבדיקת אולטראסאונד תוך שבוע אף היא מספיקה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו