דופק עובר, והריונית מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק עובר, והריונית מודאגת
    ע.י
    10/10/2008

אני נמצאת בשבוע 6.4 לפי חישוב של הוסת האחרונה 25/8 . לפני שבוע ביום ראשון5/19( שבוע 5.6) עשיתי בדיקת אולטראסאונד הרופא מצא שק הריון בגודל 0.85 ס"מ אך עדין לא ראה דופק. התבקשתי לחזור אליו ביום ראשון ולראות האם ישנה התפתחות. החלץ הכריע אותי וניגשתי היום יום שישי 10/10 חמישה ימים אחרי וביקשתי להיבדק, הרופא מצא שק הריון בגודל1.27 ס"מ (נראה לי לפי מה שכתוב על התדפיס של הבדיקה) ואמר שהוא רואה שק של חלבון או חלמון (משהו כזה לא כל כך זכור לי מה המילה המדוייקת)נראה לי בגודל של 0.6 (אני לא סגורה על הגודל) נאמר על ידי הרופא שזה השלב המקדים להימצאות הדופק ואם אני אחזור ביום ראשון סביר להניח שכבר נראה דופק. האם יש מקום לאופטימיות ואם כן האם ישנו סיכוי שיש בעיה עם העובר? הרופא אמר שלפי דעתו ההריון תקין ואם אני רוצה להיות רגועה ושקטה אז לחזור ביום ראשון. אני מניחה שזה שישנה התפתחות זה סימן חיובי אך עדיין לא ראו דופק ואני קצת מודאגת? מה זה אומר בדיוק? והאם יש סיבה לאופטימיות? תודה ושנה טובה ע.י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לע.י.

פרופ` ישראל מייזנר
    11/10/2008

צודק הרופא שבדק אותך. כל הממצאים מתאימים לביוץ מעט מאוחר שלאחריו מופיעים באיחור כל סממני ההריון הצעיר: שק חלמון יופיע ראשון, אחריו קוטב עוברי, ולבסוף הדופק בקוטב העוברי. אנא התאזרי בסבלנות עוד מספר ימים, ואני משוכנע שהדופק יצפה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ע.י
    11/10/2008

תודה רבה על התשובה המהירה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו