משקל האישה וא.ס.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל האישה וא.ס.
    גלי
    12/10/2008

אני בת 41 , יש לי ילדה בת 3. במשך כל ההריון הקודם הרופא שלי ציין כל א.ס כי אני שמנה וקשה לו לבצע א.ס . לא אכפת לי שהוא ציין את זה כל הזמן למרות שאני יודעת שאני שמנה אלא האם זה אכן כל כך משמעותי בהצלחת ביצוע הא.ס. אני ממש רוצה עוד הריון וזה נורא מפריע לי. האם יש מכשיר א.ס. יותר "חזק" שיכול לנטרל את השומנים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל האישה וא.ס.

הוספת תגובה

• דופן בטן ו"ראות" באולטראסאונד

ד``ר רון ברדין
    14/10/2008

מינה שלום
    בדיקת האולטראסאונד מבוססת על מעבר גלי קול מהמתמר (לצורך העניין זה המונח על בטן הנבדקת או וגינלית) דרך הרקמות השונות במקרה שלנו במטרה להגיע לרחם ולעובר . אותם גלי כל פוגשים רקמות שונות בעלות אופי שונה המחזירות את גלי הקול למכשיר האולטראסאונד ומשם מתורגם לתמונה אותה רואים. אכן ככל שדופן הבטן עבה יותר כך התמונה המתקבלת פחות חדה ופחות ברורה. לפעמים יש צורך לשלב בין גישה בטנית לוגינלית בבדיקה. כמו כן למכשירים שונים יכולות שונות
    על קצה המזלג אולטרסאונד מהכיוון הטכני
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו