מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה מאודזיל14/10/2008
אני בשבוע 17 וחצי, בצעתי שקיפות והעובי היה 5.7 סיסי שיליה + פיש תקינים סקירה ראשונה תקינה אך הרופא הוסיף סיסטיק היגרומה ואמר לדעתו שהכל תקין, כמובן שלפני עוד אקו לב וסקירה שנייה עד כה הבדיקות יצאו תקינות והנוזל נספג לאט לאט, אך הגנטיקאית המליצה לא להשאיר את העובר למרות ש-92% הכל בסדר , האם לעבור גם מי שפיר, מה לעשות אני בהתלבטות קשה מכיוון שהבנתי שאחרי שבוע 20 קשה לבצע הפלה. המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזיל
פרופ` ישראל מייזנר15/10/2008ציסטיק היגרומה הינה תופעה מוכרת בעוברים, בה נצפות ציסטות צואריות בשילוב עם בצקת בגוף העובר. אם הבעיה אינה כרומוזומלית, כמו במקרה שלך, בהנחה שאין מומים בעובר, הייתי נסמך על דעת הגנטיקאית. בל נשכח שאם 92 % בסדר - הרי שב 8 האחוזים הנותרים, תתכן בעיה. ניתן לבצע הפסקת הריון עד 23 שבועות מלאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)