נכנסת לשבוע 40 עם עוברית גדולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכנסת לשבוע 40 עם עוברית גדולה
    עדי
    15/10/2008

שלום לכם, בעיקר לך פרופסור מייזנר - אנו מכירים .... נבדקתי אצלך במחלקה ואף באופן אישי... ואני מודה לך על כל הליווי ... וכעת לשאלתי : אני מתעדת ללדת בבלינסון , ביום חמישי הקרוב אני נכנסת לשבוע 40 ואני נושאת ברחמי עוברית גדולה כמה גדולה???- בשבוע 36 שקלה 3900 .... מאז לא הייתה הערכת משקל באולטרסאונד אני מניחה שהיא גדלה מאז... נבדקתי כמה פעמים מטעמים שונים בבלינסון -דר גבאי ודר רמי בן שטרית בדקו אותי הערכתם הייתה נמוכה יותר. כ-3600 ראוי לציין כי אינני סוכרתית -נבדקתי ע"י העמסת סוכר 100 גר והתוצאה הייתה שלילית דבר לא פחות חשוב הינו רצוני העז ביותר ללדת לידה וגינאלית נרתיקית ולא לעבור ניתוח קיסרי ראויי לציין דבר נוסף -כי הינני חשה צירים אומנם לא ממש כואבים אך סדירים(כאבי גב תחתון קיימים )-כל 10 דקות במשך שעה הפקק הרירי לעניות דעתי כבר יצא... יש לי מחיקה מלאה - פתיחה של אצבע (נעשה לי סטריפינג) תוקפים אותי שילשולים -אני לא יודעת אם זה מנבא לידה ולהלן שאלותיי: 1. בשבוע 40 אני חושבת להתייצב בבלינסון לבדיקה .. האם אוכל לבקש לבצע הערכת משקל במחלקה שלך? האם זו בקשה סבירה ולא חריגה? 2. עד כמה הינכם מעודדים ויוזמים לידה (באמצעות זירוז) במקרה דומה לשלי ? האם יחזירו אותי הביתה ואני אאלץ להמתין עד שבוע 42 שבו הסיכוי לולד בעל משקל גבוה יעלה?? אשמח לכל תגובה .... אני מעט לחוצה מהעניין המון תודה וחג שמח עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה התכוונתי גדי בן שטרית ....

עדי
    15/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו