מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה בדיקות US מותר לעשות בהריון?קרן17/10/2008
שלום רב, אני בשבוע 13 פלוס 3 ולפני כשבוע (בשבת האחרונה) היו לי הפרשות חומות. ביום ראשון בבוקר עשיתי אולטראסאונד קצרצר לבדוק שהכל תקין עם העוברולאחר מכן נסעתי לאילת כשהגעתי לשם עדיין היו לי הפרשות חומות ( מעטות) ולכן הייתי שם אצל רופא נשים שעשה לי שוב בדיקת אולטראסאונד. הבנתי היום מרופא הנשים שלי )שאגב היה בחופשה בשבוע האחרון) שמשרד הבריאות ממליץ על לפחות 3 שבועות הבדל בין בדיקה לבדיקה ע"מ שלא יפגע העובר- האם זה נכון ? האם הבדיקות הללו מזיקות לעובר? בתודה מראש, קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
פרופ` ישראל מייזנר18/10/2008בדיקות האולטראסאונד למיטב הידע והמחקרים המצטברים, בעצמת גלי הקול של מכשירי האולטראסאונד העדכניים, אינן מזיקות. אינני יודע מאין שאב הרופא את המידע על 3 שב' בין בדיקה לבדיקה - אין זה נכון כלל. ניתן לבצע בדיקות אולטראסאונד כל אימת שנדרש ויש לכך אינדיקציה רפואית. אם הבדיקת נערכות כראוי וללא הגזמה, משכן בד"כ קצר ואין בהן כל נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)