תוצאות בדיקת חלבון עוברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת חלבון עוברי
    אושרת
    06/11/2008

שלום רב, קיבלתי את תוצאות בדיקת החלבון העוברי, התוצאות הן: 0.77 - חלבון עוברי 0.13 - HCG 1.26 - E3 הבנתי שה-HCG אינו תקין ועל כן אני צריכה לבצע דיקור מי שפיר. אנא, אימרו לי מה זה אומר HCG, מה הרמות הנכונות של הבדיקה, ומה זה אומר כאשר זה יוצא לא תקין. תודה מראש, אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת חלבון עוברי

הוספת תגובה

• תוצאות חלבון עוברי,

אושרת
    06/11/2008

אני רוצה להוסיף פרטים נוספים: אני בת 34.8 גיל ההריון בעת ביצוע הבדיקה - שבוע 17, בבדיקה נרשם: חושב לפי שבוע 16. התוצאות: חלבון עוברי iu/ml י 24.02 כפולות החציון: MOM 0.77 HCG י iu/ml י 3.08 כפולות החציון: 0.13 MOM E3 י iu/ml י 163 כפולות החציון: 1.26 MOM סיכון סופי לתסמונת דאון לפי נוסחאות: 1:9999 סיכון לפי גיל בלבד: 1:359 "לפי הנחיות משרד הבריאות תוצאות אלו מצריכות בירור נוסף". אנא עיזרו לי להבין מה לא טוב בבדיקה ומה זה אומר על מצבו של העובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא תשובתכם

אושרת
    10/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו