דיקור מי שפיר ובדיקת חלבון עוברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור מי שפיר ובדיקת חלבון עוברי
    אושרת
    11/11/2008

שלום רב, אני בת 34.8 גיל ההריון בעת ביצוע בדיקת חלבון עוברי =- שבוע 17, בבדיקה נרשם: חושב לפי שבוע 16. התוצאות: חלבון עוברי iu/ml י 24.02 כפולות החציון: MOM 0.77 HCG י iu/ml י 3.08 כפולות החציון: 0.13 MOM E3 י iu/ml י 163 כפולות החציון: 1.26 MOM סיכון סופי לתסמונת דאון לפי נוסחאות: 1:9999 סיכון לפי גיל בלבד: 1:359 "לפי הנחיות משרד הבריאות תוצאות אלו מצריכות בירור נוסף". אנא עיזרו לי להבין מה לא טוב בבדיקה ומה זה אומר על מצבו של העובר. שאלתי השנייה, ביצעתי ביום ראשון ה-9 לנובמבר, דיקור מי שפיר, מיום הבדיקה ועד היום, יום שלישי ה-11 לנובמבר, אני מרגישה עייפות כבדה, גיל ההיריון נכון להיום הוא 18+3, האם יש קשר בין הדיקור לבין העייפות? תודה מראש, אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאושרת

פרופ' מייזנר
    11/11/2008

נתחיל מן הסוף: אין קשר בין הדיקור לעייפות. לגבי מה לא טוב בבדיקות - אינני יודע. כיון שהכל מבוסס על סטטיסטיקה, גם לי קשה להבין את התשובות לפעמים. תוכלי להתייעץ על כך עם יועצים גנטיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו