חדר לטרלי מורחב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדר לטרלי מורחב
    אורטל
    13/11/2008

שלום! בסקירה מורחבת שעשעיתי נראה חדר לטרלי מורחב 10.3 נשלחתי לעשות US מכוון למח שם נמצא כי יש חדרים לטרליים ברוחב 9.7 ו- 8 מ"מ ימין ושמאל בהתאמה יחד עם זאת כל זמן הבדיקה הרופא שאל על גיל ההריון ואם אמרו לי שהעובר קטן לפי מה שאני זוכרת היום הראשון לוסת האחרונה היה 04.06.08 מבדיקות מאתמול נמצא כי היקף ראש, BPD ,מתאימים לשב' 21.4 עצם ירך שב' 21 לפי רופא הנשים שלי ולפי ספירת שבועת נדמה לי שאני בשבוע 23 מה נכון האם זה נורמלי מה גיל ההריון האם הכל נשמע טוב או לפחות סביר ואיזה בדיקות כדאי לעשות?אני נמצאת ממש בלחץ מה שבטח לא ממש עוזר במצבי אודה מאוד על תשובה כמו כן אציין שבימים האחרונים שכבתי בבית חולים (בעיות ב א.א.ג)מה שגורם לעוד לחצים וכמובן לרגישות נוספת אודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדר לטרלי מורחב

הוספת תגובה

• גיל הריון על פי טרימסטר 2

ד``ר רון ברדין
    14/11/2008

אורטל שלום
    ראשית על פי הנתונים מבדיקת חדרי המח כפי שציינת הרי שרוחב החדרים הלטרליים שנייהם בתחום הנורמה
    לגבי גיל ההריון עלייך לבדוק את תיק ההריון שלך ולמצוא את בדיקת האולטרהסאונד משליש ראשון ועל פיה לקבוע את גיל ההריון אלא אם תאם גם את הגיל על פי וסת אחרונה. כך תקבלי את שבוע הריון שלך באופן מדוייק יותר. עשי זאת מול רופא הנשים המטפל שלך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו