עצם ירך קצרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם ירך קצרה
    מיטל
    22/11/2008

שלום זאת אני מלפני 2 הודעות , עניתם לי שצריך לבדוק את כל העצמות הארוכות ובכן עשו לי את זה ורק עצם הירך נמצאה באחוזון 5-10 וכל שאר העצמות בגדר הנורמה א. מה עלי לעשות ועד כמה זה משמעותי ב. האם יש סיכוי גבוה לתסמונת דאון גילי הוא 29 ונעשה סקירות כולל אקו תקינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם ירך קצרה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר רון ברדין
    23/11/2008

איילת שלום רב
    אורך עצם ירך קצרה מהווה סמן ",רך" קרי חלש במשמעותו כמעלה סיכון לתסמונת דאון . לאורך עצם הזרוע משקל גדול יותר ובבדיקתך ציינת שתקין. בכל מקרה בשאלה של סיכון המוגדר מספרית ביחס לסיכון שלך עד עתה ממליץ שתפני ליועץ גנטי . בכל מקרה הסיכון לא אמור להיות מוגבר משמעותית אם בכלל על סיכון הרקע מבדיקותייך במהלך ההריון ( שקיפות עורפית , סקירות מערכות וחלבון עוברי )
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה הרגעת אותי

מיטל
    23/11/2008

תודה לך ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו