מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופסור מייזנר,אנא עזרתךטל23/11/2008
פרופסור מייזנר שלום רב,אבקש עזרתך! אני בהריון שני בשבוע ה- 31 לפני כשלושה חודשים במהלך הסקירה המורחבת הובא לידיעתנו כי העוברית יחסית קטנה אך נמצאת באחוזון נורמלי. .מאז הסקירה המורחבת נכנסתי ל למעקב אולטראסוני כל כ-3 שבועות. להלן שתי תוצאות הבדיקות האחרונות: גיל הריון:28.4 כמות מי שפיר:תקינה טונוס העובר:תקין :66 מ"מ מתאים לשבוע 26.0BPD : 250 מ"מ מתאים לשבוע 26.6Head cir : 223 מ"מ מתאים לשבוע 26.4AB.cir : 1.12 HC\AC : 54 מ"מ מתאים לשבוע 28.5Femur len :26.0USגיל הריון :1070US משקל ילוד גיל הריון:31.3 כמות מי שפיר:תקינה טונוס העובר:תקין :73 מ"מ מתאים לשבוע 29.4BPD : 274 מ"מ מתאים לשבוע 30Head cir : 251 מ"מ מתאים לשבוע 29.2AB.cir : 1.09 HC\AC : 59 מ"מ מתאים לשבוע 31.1Femur len : 30USגיל הריון : 1500US משקל ילוד שאלתי היא האם לפי הנתונים שהצגתי עליי לערוך בדיקות נוספות כדי לשלול אי אלו בעיות או כמו כפי שטוען רופא הנשים שלי רואים גדילה באותו קצב לאורך הזמן וזה מה שחשוב והכול תקין? (חשוב לי לציין כי נערכה בדיקת מי שפיר תחת ידיך המבורכות והתוצאות כולן תקינות). שמתי לב כי הערכים הנמדדים כולם נעים סביב ערך ממוצע אחד חוץ מערך אחד 1Femur lenהמתאים לגיל ההיריון האמיתי, אם בכל הערכים הייתה קיימת סטייה ממוצעת הייתי יותר רגועה אך מה קורה עם הערך Femur len?למה הוא גדול יותר מהאחרים?. מה משמעות הערך? האם זה יכול להעיד על בעיה? אנא עזרתך,אני טיפה לחוצה.. בברכה, טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
פרופ` ישראל מייזנר25/11/2008אני מסכים עם רואך, שאם יש גדילה לאורך אותו האחוזון, זה מה שקובע. לאחר הלידה, הילוד יגדל כפי שצריך. הגדילה ברחם, מושפעת מפקטורים שונים, ומה שחשוב שהיא מתקיימת לאורך השבועות. ההפרש בין גיל ההריון לגדילה אינו מהותי, כל עוד העובר גדל לאורך עקומת הגדילה שלו. רגליים ארוכות, מעולם לא היו דבר שלילי אצל בנות...בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)