femur len קצר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• femur len קצר
    ליאת
    23/11/2008

שלום, אני בשבוע 33 הייתי בכמה בדיקות אולטרה סאונד לאורך ההריון ובכולם היו הרגליים קצרות יותר משאר המדדים. להלן התוצאות: 1. גיל הריון 23w4d: רוחב גולגולת - 6.45 (26w1d) היקף גולגולת - 23.14 (25w1d) היקף בטן - 20.14 (24w5d) אורך ירך - 4.13 (23w3d) 2. גיל הריון 31d4w רוחב גולגולת - 8.9 (36w1d) היקף גולגולת - 31.6 (35w4d) היקף בטן - 29.3 (33w3d) אורך ירך - 6.1 (32w0d) 3. גיל הריון 33d2w - שבועיים לאחר מכן ביעוץ רופא רוחב גולגולת - 9.0 (36w3d) היקף גולגולת - 32.2 (36w3d) היקף בטן - 31.1 (35w1d) אורך ירך - 6.3 (32w5d) אני מודאת מאוד מכיוון שבאופן קונסיסטנטי מידת הירך קטנה ומידת הראש גדולה כך שה- FL/BPD הינו קטן במיוחד. מה אתה מייעץ לעשות. תודה רבה, ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    femur len קצר

הוספת תגובה

• אורך ירך בשבוע הריון

ד``ר רון ברדין
    24/11/2008

ליאת שלום
    על פי הנתונים שהצגת אורך הירך תואם לשבוע ההריון בעוד ששאר המדדים גדולים משבוע ה הריון.
    אנא בדקי שוב אם העתקת נכון התשובות שכן ירך באורך תואם לשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורך ירך

ליאת
    25/11/2008

תודה על תשובתך. הנתונים הועתקו נכון. זה נכון שאורך הירך תואם פחות או יותר את גיל ההריון אך כפי שציינת שאר הנתונים גדולים. השערתינו היתה כי התינוק גדול באופן כללי ובעיקר דאגנו בגלל חוסר הפרופורציות בין הירך לשאר הנתונים. האם עלינו לדאוג? מה צריכים להיות הצעדים הבאים לדעתך? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו