עובי שריר הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובי שריר הלב
    מיכל
    01/12/2008

שלום , היום , עברתי בדיקת סוכר (50 גר') ובדיקת אקו לב עוברי (הופנתי ע"י יועץ גנטי ,לא מסיבה שנראתה לעין ) . בבדיקת אקו לב אלו הממצאים- רושם של עיבוי שריר הלב עובי המחיצה הבין חדרית 3.8-4 מ"מ. המסתם האורטלי, חדרים, דימות , מסתם ריאתי , מסתם מיטרלי, מסתם הטריקוספידלי, קשת אאורטה , קשת הדוקטוס, עורקי ריאה , דופק סדיר - הכל תקין . לא ניתן לשלול קרדיומיופטיה . הפנו אותי לסקירה מורחבת בביה"ח ובדיקת אקו לב חוזרת . כמו כן , הוסבר לי כי הדבר יכול לגרום למחלות קשות לאחר שהעובר יוולד ואף לסכן את חייו ,בנוסף הוסבר לי כי במידה ואני סובלת מסכרת זו יכולה להיות הסיבה העיקרית לעובי השריר.(עדיין אין לי תוצאות לסכרת ) מה המשמעות של התוצאה ? אילו מחלות יכולות להיגרם ?מה זה קרדיומיופטיה? אשמח לקבל פרטים . תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובי שריר הלב

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי בנושא עיבוי שריר הלב

מיכל
    02/12/2008

אין לי סכרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

פרופ` ישראל מייזנר
    02/12/2008

את התשובות לשאלותייך, תצטרכי לקבל מפי הקרדיולוגים שבצעו את בדיקת האקו-לב.
    קרדיומיופטיה היא הרחבת דופן שריר הלב על ידי סיבי שריר שאינם תפקודיים. לכן התכווצות הלב אינה תקינה, והעובר או הילוד יכולים להגיע למצב של אי ספיקת לב, ואף למות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו