שאלה לפרופ' מייזנר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' מייזנר
    נעה
    03/12/2008

שלום פרופ' מייזנר הייתי היום בבדיקת אולטרסאונד ואכן יש קצת ירידת מי שפיר התוצאה היתה AFI8.3 ביום שני אלך שוב לאולטרסאונד ולמוניטור שניקבע לי ע"י הרופאה שלי פעמיים בשבוע כמו כן עשיתי בדיקת תרבית מהנרתיק לשלול זיהומים והתשובה תהייה רק בעוד 4 ימים מהיום שמתי לב שבתוצאות האולטרסאונד של היום דרגת בשלות השילייה היא 3 האם זה תקין ? נימצאת בשבוע 37 +2 בתאריך 24/11 מי שפיר בכמות של 9.0 ס"מ ודרגת בשלות שלייה היתה 2 שוב האם תוך שבוע זה תקין שדרגת בשלות השילייה עולה כ"כ מהר האם זה וירידת מי השפיר מבשרים לי שאני קרובה מאוד מאוד ללידה ?? תודה שוב על תשובתך נ.ב כתבתי לך תשובה אז ולא ענית לי האם ראית ? נעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' מייזנר

הוספת תגובה

• לנעה

פרופ` ישראל מייזנר
    03/12/2008

אל תתיחסי לדרגות בשלות השיליה. דרגות אלו קשורות למאמר משנות ה 80 שאף אחד כבר לא מתייחס אליו. דרגה שלוש היא המקסימלית לבשלות השיליה.
    עם התקדמות ההריון בסוף החודש ה 9, יש ירידה משמעותית בכמות מי השפיר. עדיין, אין זה מרמז על לידה קרובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,תודה על ההרגעה פרופ' מייזנר

נעה
    05/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו