טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך ,
בסקירה המורחבת חדר מוח שמאלי מידתו 10 ממ .
אני אמורה לעשות סקירה ומעקב בעוד שבועיים .
מה דעתך . האם זהמסכן את העובר ? האם העובר לא תקין כבר בשלב זה ?
אודה לתשובתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סיסי שלום רב רוחב חדר לטרלי בגבול ה- 10 מ"מ נחשב גבול עליון של ה נורמה. נכון הוא לבצע מעקב שמטרתו לבחון דינמיקה ברוחב החדר . רוחב מעל 10 מ"מ דורש בירור נוסף כולל ייעוץ גנוי. כמו כן יש מקום להעריך את רוחב החדר הלטרלי הימני להשוואה. מכאן ועד עובר לא תקין מרחק גדול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר