מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה נוספת לפרופ' מייזנרנעה08/12/2008
שוב שלום פרופ' מייזנר היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד והיום ניכנסתי לשבוע 38 כמה דברים : דיי נירגעתי כי כמות המיי שפיר לא ירדה מהפעם שעברה לפניי פחות משבוע אז היא היתה 8.3 והיום 8.5 זה לפחות הרגיע אותי בבדיקה נימצאה גם מיקום שלייה פונדלית מה זה אומר ?? קידמית או אחורית ? כי היה רופא שבדק בסקירות הקודמות ומצא שלייה קידמית ואח"כ הסתבר שהוא טעה והשלייה בכל הבדיקות האחרות אח"כ היתה אחורית דבר שני אלה הממצאים של האולטרסאונד אותי מדאיג שהממדים לא מתאימים לשבוע שהעוברית שלי נימצאת בו איחור של שבועיים שלוש BPD - 87.1 מ"מ - מתאים לשבוע 35 HEAD CIR - מ"מ325 - מתאים לשבוע 36.2 AB CIR - 313מ"מ - מתאים לשבוע 35.3 FEMOR LEN - 75.3 מ"מ - מתאים לשבוע 38.4 גיל ההריון לפי us-36.2 יש לציין שאני ובעלי גבוהים ואני נחשבת לרזה וגם בעלי הבנתי שהילדה תיצא גבוהה ורזה אך הממצאים מראים הבדל גדול מידיי בהיקף הראש והבטן האם זה תקין ?? מישקל העוברית היום לפי הבדיקה 2900 ק"ג יש לציין שאני ממשיכה מעקב של NST פעמיים בשבוע לפי המלצת הרופאה שלי ואולטרסאונד לבדיקת כמות מי השפיר פעם בשבוע שוב תודה רבה רבה לך על הקדשת הזמן נעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעה
פרופ` ישראל מייזנר09/12/2008קודם כל, שיליה פונדלית היא בקרקעית הרחם, כלומר תחת קשת הצלעות, ואינה לא קדמית ולא אחורית. מיקומה הוא מצויין שכן היא רחוקה מן הפתח.
העובדה שמדדי העובר קטנים בשבועיים בגיל הריון של 38 שבועות, חסרת משמעות בד"כ. המשקל הוא 2900, כך שהעובר אינו גדול במיוחד. אינני מוצא מקום לדאגה. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך פרופ' הרגעת אותי :-)
נעה10/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)