תוצאות דיקור מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות דיקור מי שפיר
    אושרת
    09/12/2008

שלום רב. בתאריך 9 לנובמבר נעשה דיקור מי שפיר בבית חולים פוריה (טבריה), הבדיקה הועברה למעבדה בבית חולים העמק - עפולה, למעבדה הגנטית, משם, לאחר שהתברר כי אני נשאית איקס שביר, הועברה הבדיקה למעבדות זר, ירושלים. מאז חלף חודש, אתמול הודיעו לי שתוצאות לא יהיו אפילו לא ביום חמישי ה-18 לדצמבר, מאחר ואין התרבות של התאים. הייתי רוצה לדעת האם אני צריכה לבצע דיקור מי שפיר, ואם אפשר, לאחר שעשיתי תהליך עם המעבדה הגנטית בעפולה, פשוט להתחיל את התהליך במקום אחר, זאת אומרת לעשות דיקור מי שפיר במקום בו יש מעבדה גנטית, וכך מי השפיר לא יצטרכו להתנייד ממקום למקום, וכך להבטיח עד כמה שאפשר את תוצאות הבדיקות. כמו כן, באיזה בתי חולים יש גם דיקור מי שפיר וגם מעבדה גנטית? ברצוני להודות לכם על מתן התשובות, כאשר יש תחושה שאין מוצא ואין עם מי להיוועץ, זו פשוט הקלה גדולה לדעת שאתם כאן, בכל שעה. אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות דיקור מי שפיר

הוספת תגובה

• לאושרת

פרופ` ישראל מייזנר
    09/12/2008

חבל לבצע דיקור חוזר, שכן בכל זאת, יש בבדיקה אלמנט של סיכון. מעבדה גנטית, יש בכל בתי החולים הגדולים: תה"ש, בילינסון, איכילוב ואח'. הייתי מנסה קודם כל, לברר מה קרה עם הדגימות שבוצעו לך, ורק אח"כ שוקל דיקור חוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו