גודל שק הריון בלבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל שק הריון בלבד
    טריני
    11/12/2008

שלום, ביום ראשון נצפה שק הריון תוך רחמי בגודל 7.2 מ"מ בUS וגינלי וערך הבטא היה 6772. מכיוון שזהו הריון טבעי אחרי מספר מחזורים של טיפולים ואיני יודעת מתי היה הביוץ אני לא יודעת באיזה שבוע אני. ביום רביעי (אתמול) נצפה שק הריון בגודל 12 מ"מ והרופא אמר שזה מוקדם מדי כדי לראות עובר. שלושה שבועות לפני הUS הבטא הייתה שלילית אז זה אומר שההריון צעיר? האם העובדה שאין שק חלבון או קוטב עוברי צריכה להדאיג אותי? אני אחזור על הUS כנראה בעוד שבוע, האם זה גם מוקדם מדי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל שק הריון בלבד

הוספת תגובה

• אולטרהסאונד בגיל הריון צעיר מאוד

ד``ר רון ברדין
    13/12/2008

טריני שלום
    אכן עיתוי מוקדם וגבולי להדגמת קוטב עוברי במימדי שק הריון שציינת (12 ממ ) ולכן עוד שבוע כבר אמורים לראות גם קוטב עוברי ואף דופק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך!

טריני
    13/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון ושוב תודה

טריני
    17/12/2008

היום (עבר שבוע מרביעי שעבר, סוף סוף) נצפה באולטרא-סאונד גם שק חלמון ועובר קטנטן אחד עם דופק. גיל ההריון ממש צעיר, בקושי 6 שבועות. רציתי להודות לכם על ההרגעה בפורום, שעזרה לי השבוע - קראתי את ההודעה הזו כל פעם שהייתי קצת לחוצה. אני מאוד מעריכה את העבודה שאתם עושים, גם מהמלצות של אנשים שהיו אצלכם וגם כל העזרה בפורום. המון המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו