שאלה לפרופסור מייזנר-דיקור מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור מייזנר-דיקור מי שפיר
    יונית
    14/12/2008

שלום רב! ביצעתי אצלך ביום ה' האחרון דיקור מי שפיר,מאז (אני בבית במנוחה) יש לי לחצים בבטן התחתונה,שמתגברים מאוד בנטילת שתן,בנוסף יש לי הפרשות לבנות סמיכות, התופעות מדאיגות אותי מאוד,האם אני צריכה לגשת לרופא/למיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליונית

פרופ` ישראל מייזנר
    14/12/2008

התלונות אותן את מתארת, מתאימות לדלקת בדרכי השתן, ללא קשר לדיקור מי השפיר. ההפרשות הסמיכות, אינן מתאימות לדליפת מי שפיר. בהעדר חום או סימני דלקת - נראה לי כי אין לך סיבה לדאגה. רצוי לשלוח בדיקת שתן לכללית ותרבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך דבר

פרופ` ישראל מייזנר
    14/12/2008

לכל מי שקרא את ההודעה הקודמת: לאחר מס' שעות, נבדקה אצלי יונית במרפאה: כמות מי השפיר תקינה, העובר תקין עם דופק ותנועות, והבטן רכה וללא רגישות. ככל הנראה, יתכן ובאמת מתחילה דלקת בדרכי השתן, ולכן תשלח תרבית שתן בבוקר ויותחל טיפול אנטיביוטי מונע, עד לקבלת תשובת התרבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך פרופסור מייזנר

יונית
    14/12/2008

על הטיפול המהיר ועל שהקדשת לי מזמנך ופתחת מרפאתך במיוחד כדי לבדוק אותי, והכי חשוב לי - בחיוך. שוב תודה,יונית ואופיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו