ציסטיק היגרומה שקיפות עורפית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטיק היגרומה שקיפות עורפית
    מודאגת
    16/12/2008

שלום, האם יש מקרים שבהם היה ציסטיק היגרומה 4.6 ממ ושכל ההריון המשיך תקין ונולד ילד בריא ? פשוט היה לנו שקיפות עורפית עם הממצאים האלו בשבוע 11.3 ויש לי תור לסיסי שיליה , אך במכון הגנטי אמרו שגם אם כל הבדיקות יהיו בסדר יש סיכון בין 10-15 % שיהיה משהו לא תקין שלא ניתן לאתר במהלך ההריון למרות כל הבדיקות שנעשה . חשוב לציין שהיה לי דימום בתחילת ההריון וטופלתי בקרינון איך אפשר לדעת מה לעשות אני ממש מודאגת . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למודאגת

פרופ` ישראל מייזנר
    16/12/2008

כל שנאמר לך במכון הגנטי, נכון. ציסטיק היגרומה יכולה להסתיים בלידת ילד בריא. נכון הוא, שייתכן מצב של עובר פגום והפגם אינו ניתן לאיתור. אין לי פתרון לבעיה, קודם כל, המתיני לבדיקת סיסי השיליה ואח"כ פני ליועץ הגנטי להמשךהיעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

מודאגת
    17/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו