אני מוטרד.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מוטרד.....
    גילילל
    22/12/2008

שלום אני בת 27 רציתי לדעת לגבי הבדיקות שיצאו לי האם הם תקינות והאם כדאי ללכת לדיקור מי שפיר? שקיפות עורפית לפי תוצאות 1:8200 גם הבדיקת דם שבשקיפות יצאה בסדר חלבון עברי לפי גיל 1:1150 לפי תוצאות 1:601 כל המדדים יצאו בטווח הנורמה שמצויינת אנא עיזרו לי להחליט ולעשות לי קצת סדר אגב הסקירה המוקדמת יצאה מעולה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מוטרד.....

הוספת תגובה

• לגיל

פרופ` ישראל מייזנר
    23/12/2008

סטטיסטית, התוצאות כולן תקינות. בכל אופן, הייתי מצפה שהחלבון העוברי יתן סיכון קטן יותר מן הסיכון לפי הגיל, ובמקום זאת הסיכון הינו כפול. כיון שלפי הספרות האחרונה והניסיון הקליני המצטבר, הסיכון להפלה בדיקור מי שפיר דומה או אף קטן מהסיכון שלך, הייתי שוקל דיקור מי שפיר. בל נשכח, שתשובה תקינה של דיקור מי שפיר, מעבר לעובדה שהינה חד משמעית, מספקת גם שקט נפשי רב עד ללידה, וגורם זה תלוי בכל אישה ואישה. כל החלטה שתקבלי הינה נכונה, בתנאי שנלקחו בשיקול הדעת, כל הפרמטרים שהוזכרו. תמיד, תוכלי להתייעץ עם יוץ גנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו