מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר
    אורית
    24/12/2008

אני בת 32 נמצאת בשבוע 18 +1 הריון שלישי . בשקיפות העורפית נמצא העובי 2.1 מ"מ לפי הגיל 1:548 לפי הבדיקה 1:645 . בסקירה הראשונה נמצא ממצא אקוגני בחדר שאמל ללא ממצאים חריגים. אני מאוד חוששת (עוד לא קיבלתי תשובות לתבחין המרובע שעשיתי עו ד כ- 10 ימים יגיעו התשובות). אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות האם להמתין לתשובות? או כבר לעשות את הדיקור כי הזמן לא לטובתי....? בבקשה תן לי את חוות דעתך . ומצד שני תן לי עוד פרטים היכן אפשר לקבוע תור לעשות דיקור אצלך...תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר

הוספת תגובה

• לאורית

פרופ` ישראל מייזנר
    24/12/2008

לפי הממצאים, הייתי שוקל דיקור מי שפיר. הממצא האקוגני בלב, לכשעצמו, פחות מדאיג , אך השילוב עם העורף המעובה מעט מהצפוי, מכוון לכיוון דיקור מי שפיר. מבחינת זמנים - אוכל לבצע את הבדיקה או מחר יום ה', או בשבוע הבא.אנא התקשרי עמי או למרפאה - 03-5347980 או בבוקר מחר, לטלפון 03-9377575 בשעות הבוקר. לילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו