תוצאות חלבון עוברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות חלבון עוברי
    אור
    26/12/2008

לפרופסור מייזנר...צילצלתי הבוקר למספר שהשארתה לי בפרום הפקידה אמרה שהיא לא עושה תורים ונתנה לי את הטלפון של בית חולים רבין , צילצלתי למספר השני השארתי לאתי שתי הודעות אני מקווה שהיא תחזור אלי בהקדם הייתי מאוד מעוניינת לעשות את הדיקור כבר ביום שלישי אם זה אפשרי. קיבלתי בדקות אילו את בידקת החלבון ההיתי רוצה את חוות דעתך... חלבון עוברי 1.23 mom afp טווח הנורמה 0.20-2.00 (51/43 ng\ml) גונדוטרופין שילייתי hcg mom 0.78 טווח הנורמה 0.15-3.00 IU/ML 16.01 אסטריול UE3 MOM 0.82 הנורמה מעל 0.15MOM NG/ML 1.25 סיכון לפי גיל 1:542 לפי גיל + תוצאות הבדיקה 1:3250 מה זה אומר?...........תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות חלבון עוברי

הוספת תגובה

• לאור

פרופ` ישראל מייזנר
    27/12/2008

אני מאמין כי אם לא נוצר עמך עדיין קשר, הוא יווצר בתחילת השבוע. בכל מקרה, תשובת החלבון העוברי שלך תקינה, והינה ברמת דיוק של 65%, כמקובל בבדיקות החלבון העוברי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה ...

אורית
    27/12/2008

שוב...תודה. מחכה ומצפה....אני אשמח אם זה יהיה ביום שלישי...אם זה מתאפשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו