טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אתמול קיבלתי תוצאות.....
חלבון עוברי 1.23 mom afp טווח הנורמה 0.20-2.00
(51/43 ng\ml)
גונדוטרופין שילייתי hcg mom 0.78 טווח הנורמה 0.15-3.00
IU/ML 16.01
אסטריול UE3 MOM 0.82 הנורמה מעל 0.15MOM
NG/ML 1.25
סיכון לפי גיל 1:542
לפי גיל + תוצאות הבדיקה 1:3250
מה זה אומר?...........תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
משמעות התוצאות היא שהסיכון המשוקלל שלך לעובר עם תסמונת דאון קטנים מאוד !(1:3250) כמו כן הערכים הנבדקים בתבחין המשולש נימצאים כולם בתחום הנורמה שורה תחתונה- בדיקה תקינה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רון היקר...
אני יושבת מול האנטרנט עם דמעות...כבר כמה ימים אני בחרדות עצומות ...אני ממש מודה מקרב לב לך ולכול הרופאים והפרופסורים שמוצאים זמן לתת לנו תשובות ומענה.....תודה תודה תודה!!!!
שבת שלום וחג שמח....