מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכיפות בדיקות US בשליש ראשוןטריני04/01/2009
שלום, אני בשבוע שמיני+ ועשיתי US לתקינות וקביעת גיל ההריון ביום רביעי שעבר. מאז ועד בדיקת השקיפות העורפית שתהיה בעוד יותר משלושה שבועות לא נקבעה לי אף בדיקה. האם כך מקובל או שבד"כ בודקים עוד קודם שהכל טוב? אני אחרי טיפולים בהם המעקב היה מאוד צמוד וקצת מוזרים לי המרווחים בין הבדיקות... יכול להיות שמוזר לי בגלל השינוי, וגם כי אין אף סימן חיצוני (מלבד קצת כאבי בטן תחתונה פעם-פעמיים ביום ועייפות). תודה וסליחה על השאלה ההזויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרש זמן בין בדיקות אולטרהסאונד
ד``ר רון ברדין04/01/2009טריני שלום
אכן הפרשי הזמנים שנקבעו לך לבדיקה מקובלים בהחלט. נהוג לבצע סונר 1 להערכת גיל הריון ובדיקת התאמת גודל העובר לגיל הריון על פי וסת אחרונה.הבדיקה הבאה היא בשקיפות עורפית בסביבות שבוע 12 אלה אם ישנה תלונה כלשהי( דימום , אחר) בעטייה מבצעים בדיקת אולטרהסאונד נוספת לתקינות הריון. לכך נוסיף את מימד זמינות מכשיר האולטרהסאונד כך שכל ביקור אצל הרופא כולל הרבה פעמים גם בדיקת אולטרהסאונד בטח אם הניבדקת מאוד דואגת.
לסיכום שימי מרגוע לנפשך בעניין הפרשי הזמנים בין הבדיקות . אין פסול בהם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)