מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אגן כליות מורחבבלה13/01/2009
שלום רב! אני בת 26 בשבוע 26 . ערכתי סקירת מערכות מורחבת ונצפה אגן כליה ימנית של 6 ס"מ. הרופא המליץ לבצע שוב סקירה ובסקירה נצפה עלייה בס"מ 1 והרחבה בשמאלית של 6 ס"מ, כלומר בימנית 7 ובשמאלית 6. כל הבדיקות שערכתי תקינות שקיפות עורפית סקירת מערכות. העמסת סוכר.... אני מבקשת את עזרתכם ועצתכם בנושא בכדי שאוכל לדעת מה לעשות בנדון ואם זה לא מסוכן בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבה קלה של אגני כלייה
ד``ר רון ברדין14/01/2009בלה שלום
ראשית בלה כניראה שטעית בין מ"מ לס"מ ורוחב אגני הכלייה 7 או 6 ממ ולא ס"מ
רוחב זה הוא מעט מעל הגבול העליון של הנורמה בשבועות אלה. לא ניתן לדבר על סכנה לעובר בהרחבה קלה זו. בדר"כ הרחבה משמעותית היא מעבר ל 10 ממ. התופעה שכיחה יותר בזכרים. מכאן שמחד יש לבצע מעקב כדי לראות שאין דינמיקה והגדלת הרחבת אגני הכליה. בנוסף מקובל לבצע ייעוץ גנטי בשאלה של דיקור מי שפיר אם כי במידה וכל שאר הבדיקת כולל שקיפות , סקירה מוקדמת וסיכון בסיסי נמוך לתיסמונת דאון נמוך על פי הבדיקות כולן אני משער שלא תבוא המלצה כזו מהגנטיקאי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)