מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון - 2 עוברים ושק הריון אחדחן14/01/2009
פרופ' מייזנר שלום אני בשבוע ה 7 להריון ובבדיקת אולטרסאונד וגינאלית שנערכה לפני כיום הרופא הבחין ב 2 עוברים + דופק כאשר 2 העוברים בשק הריון אחד. הרופא הפנה אותנו לרופא מטפל לשמוע משמעות שני העוברים בשק אחד (נקבע תור לתאריך ה 15/1) כמו כן המליץ על ביקורת סונר (תתקיים בתאריך ה21/1). הרופא תאר את המצב כבעייתי בעל נטייה לסיבוכים. אשמח לקבלהסברים ועצות בנושא (למי ניתן לפנות לקבלת ייעוץ מורחב ומה נדרש לעשות במקרה כזה) בברכה, חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחן
פרופ` ישראל מייזנר14/01/2009יש הבדל מהותי בין תאומים בשק אחד או תאומים בשק אחד כשכל אחד מהם מוקף בקרום שפיר משלו. התאומים מהסוג הראשון קרויים תאומים מונוזיגוטים מונואמניוטים. הסוג השני - תאומים מונוזיגוטים ביאמניוטים. הסוג הראשון, מסובך בכריכת חבל טבור בין העוברים, ובמקרים מסוימים מומלצת הפסקת הריון. בסוג השני - יש שיליה אחת ושני שקים, ולמרות שיתכנו כאן סיבוכים אחרים - שני שליש מההריונות האלו מסתיימים בטוב.
האיבחון של השקים האמניוטים, נעשה החל משבוע 8 להריון. לכן, בשבוע 7 - זנ מוקדם מידי. הייתי מחכה עוד שבוע, ואז חוזר על הUS - וגינלית. אם לא נצפתה מחיצה בין העוברים - הייתי חוזר שוב על הבדיקה לאחר מספר ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)