חדרים לטראלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדרים לטראלים
    לילי
    23/01/2009

ערב טוב פרופסור מייזנר. אני גרה בחו"ל - מזרח אירופה בשליחות. אני בת 33 עם שני ילדים. אני בשבוע 25 ובסקירת מערכות שנעשתה היום (בחו"ל)התגלה כי החדרים הלטראלים אינם סימטריים. כל שא הסקירה תקינה לחלוטין חדר ימני 11.9 מ"מ חדר שמאלי 9.4 מ"מ. בסקירה נוספת שעשיתי בישראל לפני 3 שבועות , הייתהכבר אסימטריה בחדר השמאלי 8.7 והימני 6.4 . סקירה ראשונה שגם ביצעתי בישראל , הייתה תקינה לחלוטין. אני מבינה שהנתונים אינם טובים ואני אגיע לישראל בשבועיים הקרובים. מה עליי לעשות? האם כדאי לתאם מי שפיר? מה קורה והחדרים ממשיכים לגדול? על מה הדבר יכול להעיד? באיזה מצב מפסיקים היריון? אשמח לקבל תשובה דחופה ובהתאם לכך לתכנן את בדיקותיי בישראל. תודה רבה לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדרים לטראלים

הוספת תגובה

• ללילי

פרופ` ישראל מייזנר
    24/01/2009

אני מאמין לבדיקת האולטראסאונד שבוצעה בארץ. בבדיקה זו, נצפתה אסימטריה בגדר הנורמה של חדרי המוח, המחייבת מעקב אולטראסאונד בלבד, בהנחה ששאר האנטומיה העוברית תקינה, ושבדיקות דם לזיהומים, תקינות (CMV וטוקסופלזמה). בביקורך בארץ, רצוי לחזור על האולטראסאונד לחדרי המוח, ולשקול ביעוץ גנטי דיקור מי שפיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו