מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעט נוזל סביב ריאת העוברעירית לוי25/01/2009
היי היתי בבדיקת סקירה מוקדמת אני בשבוע 16 ובבדיקה ניצפה מעט נוזל סביב ריאת העובר אני ממש מפחדת הרופא אמר לי לחזור בעוד שבועיים לקליניקה בכדי לראות אם זה יספג או שזה חלילה יתפתח רציתי לדעת מה זה אומר??? בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעירית
פרופ` ישראל מייזנר25/01/2009קשה להבין אם מדובר בנוזל סביב הריאה או סביב הלב. אין פרטים לגבי מיקום ואופי הבדיקה. בכל מקרה, אם יש ספק, יש לחזור על הבדיקה במרכז המתמחה בבדיקות כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור מייזנר היקר
עירית לוי25/01/2009לא הבנתי את מה שכתבת הרי הרופא הבחין בנוזל שנמצא מסביב לריאה ולא מסביב הלב אז לא הבנתי למה רשמת שאין מיקום מדוייק בכל מקרה אם זה נוזל מסביב לריאה אז מה זה אומר? רק שאני אבין יותר לעומק אני מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעירית
פרופ' מייזנר26/01/2009לעיתים, ניתן לטעות במיקום הנוזל, לכן התייחסתי ללב. בכל מקרה, נוזל סביב הריאה יכול להוות סימן ראשוני לבעיה קשה בעובר, בעייה לבבית, בעיה כרומוזומלית, מחלה מטבולית ועוד. במקרה שכזה, יש לעבד את המקרה בבית חולים לו ניסיון בטיפול במצבים שכאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)