מעט נוזל סביב ריאת העובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעט נוזל סביב ריאת העובר
    עירית לוי
    25/01/2009

היי היתי בבדיקת סקירה מוקדמת אני בשבוע 16 ובבדיקה ניצפה מעט נוזל סביב ריאת העובר אני ממש מפחדת הרופא אמר לי לחזור בעוד שבועיים לקליניקה בכדי לראות אם זה יספג או שזה חלילה יתפתח רציתי לדעת מה זה אומר??? בבקשה תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעט נוזל סביב ריאת העובר

הוספת תגובה

• לעירית

פרופ` ישראל מייזנר
    25/01/2009

קשה להבין אם מדובר בנוזל סביב הריאה או סביב הלב. אין פרטים לגבי מיקום ואופי הבדיקה. בכל מקרה, אם יש ספק, יש לחזור על הבדיקה במרכז המתמחה בבדיקות כאלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופסור מייזנר היקר

עירית לוי
    25/01/2009

לא הבנתי את מה שכתבת הרי הרופא הבחין בנוזל שנמצא מסביב לריאה ולא מסביב הלב אז לא הבנתי למה רשמת שאין מיקום מדוייק בכל מקרה אם זה נוזל מסביב לריאה אז מה זה אומר? רק שאני אבין יותר לעומק אני מודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעירית

פרופ' מייזנר
    26/01/2009

לעיתים, ניתן לטעות במיקום הנוזל, לכן התייחסתי ללב. בכל מקרה, נוזל סביב הריאה יכול להוות סימן ראשוני לבעיה קשה בעובר, בעייה לבבית, בעיה כרומוזומלית, מחלה מטבולית ועוד. במקרה שכזה, יש לעבד את המקרה בבית חולים לו ניסיון בטיפול במצבים שכאלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו