דופק עוברי איטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק עוברי איטי
    גילה
    29/01/2009

הי, ע"פ וסת אחרונה אני אמורה להיות בשבוע 8, לפני 8 ימים הייתי אצל הרופא שלי שאישר שאני בהריון אבלמאחר והוא לא ראה דופק הוא אמר שאני כנראה בשבוע 6 ואמר לי ללכת לבדיקת אולטראסאונד נוספת.אני חיבת לציין שלא היו לי עד אז תופעות לוואי שהתחילו רק לאחר שבוע. אתמול הייתי באולטראסאונד וגינלי נוסף בו נצפה דופק, אבל איטי.. ה-CRL נרשם 3 מ"מ ולפי הרופא שבוע 5.5 ,כמו כן ממצא טיפולי טפולות ודוגלס-ב.מ.פ. הרופא אמר שאבוא שוב בעוד שבוע.... ואז התחלתי נורא לדאוג,זה הריון ראשון שלי אני בת 30 ולמה כל שבוע בדיקה?? לפי האינטרנט דופק איטי לא מבשר טובות בתחילת הריון.. מה השכיחות??,מה הסיכוי שימשיך הריון רגיל??? יתכן שאני רק בשבוע 5.5?? אני מתוסכת ודואגת נורא..אשמח להתייחסות בהקדם.יום נפלא לכולם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק עוברי איטי

הוספת תגובה

• אפיון דופק בגיל הריון צעיר

ד``ר רון ברדין
    01/02/2009

גילה יקרה
    ריבוי אולטרהסאונדים לעיתים מרבה דאגות. בהחלט ייתכן שגיל ההריון שלך צעיר משחשבת ולכן הפערים. חכי מספר ימים עד להערכה נוספת ( 7-10) ימים . בשלב זה אמורים לראות דופק ברור!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

גילה
    01/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו