מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תשובה, אני בלחץ לא נורמאלי...מושמושית29/01/2009
יום רביעי (14.1) ערכי בטא - 308 יום שני לפני 3 ימים US ראשון והרופאה אמרה שמדובר בשבוע 5 (המחזור שלי מעולם לא היה סדיר והתעברתי בניסיון הראשון אחרי כמה שנים של שימוש בגלולות) בדיקת בטא מיום שלישי לפני יומיים (יום אחרי ה US הראשון - יצאה 39,000) זה לא מסתדר לי עם כל הטבלאות שראיתי.... מישהו יכול להרגיע אותי?? יכול להיות שההתפתחות לא תקינה ובגלל זה היא אמרה שבוע 5? פיזית העובר לא גדל? או שאולי היא התכוונה ל 5 שבועות של הריון, הרי אי אפשר לחשב אצלי לפי היום הראשון של המחזור הקודם כי המחזור לא סדיר... מעבר לזה היא גם אמרה לי לבוא ביום שני (הפרש של שבוע) לבידקת US שניה.... רשמה - שק הריון בגודל 15 מ"מ. הצילו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריוני קטן
פרופ' מייזנר01/02/2009לא צריך להתרגש יותר מידי. קודם כל, לא ברור גיל ההריון, ולכן כדאי לחכות שבועיים לאחר הבדיקה הראשונה ולחזור על האולטראסאונד בידיים אמונות, על מנת לוודא גיל ותקינות ההריון. שנית כל, לא תמיד קיימת קורלציה ברוה בין גודל ההריון וערכי ה hCG. להערכתי, US מוסמך עוד שבועיים, יענה על כל השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)