דופק לא נצפה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק לא נצפה..
    גילה
    05/02/2009

הייתי בבדיקה ראשונה לפני שבועיים שלא ראו דופק עוברי,עשיתי שבוע אחרי זה בדיקה במרפאה ורופא אחר אמר שהוא רואה דופק איטי.באתי היום אחרי שבוע ויום לרופא הראשון שלי שלא זיהה דופק בפעם הראשון,גם הפעם בבדיקה לא ראה דופק אבל נראה לו מוזר שהוא רואה התפתחות. לפי המחזור האחרון הייתי צריכה להיות שבוע 8 לפי הבדיקות שבוע שעבר עם הדופק האיטי זה התאים לשבוע 5.5 כלומר עכשו אני צריכה להיות כבר קרוב ל7. הרופא אמר לי שבוע הבא לבוא שוב,להחליט... ברור לי שהמצב לא תקין,פתאום יגלו דופק סדיר?? איך בכלל יש התפתחות??? מה הפרוצדורה בגרידה?? מתי ניתן להיכנס שוב להריון?? אשמח לקבל תשובות על הכל.תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק לא נצפה..

הוספת תגובה

• לגילה

ד''ר ראובן שרוני
    07/02/2009

שלום גילה:
    לפעמיים נראים ריצודים כדופק איטי. מצד שני לחץ בבדיקה יכול לגרום להופעת דופק איטי. אני בטוח שהבודקים היו מודעים לכךו
    גרידה היא פעולה בהרדמה כללית, שטחית וקצרה בה מנוקה חלל הרחם כהכנה למחזור/הריון הבא
    ככלל, ללא סיבוכים נוספים, ניתן להיכנס להריון לאחר מחזור סדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו