מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורך פמורמיטל30/07/2007
שלום
אני מאד מוטרדת מכיוון שעקבתי אחרי המדידות של אורך עצם הירך בעובר שלי וראיתי שלאורך המדידות עצם הפמור מראה האטה בצמיחה:
במדידות הראשונות הייתה בערך טווח של כ-3 ימים קדימה משבוע ההריון וב-4 מדידות אחרונות החלה ליצור פער מיומיים איחור לעומת שבוע הריון עד 12 יום איחור במדידה אחרונה.
שאר המדדים(היקף ראש,בטן) מראים בממוצע על שבוע קדימה משבוע ההריון.
בעלי ואני גבוהים מהממוצע(אני 1.73).מה דעתך?
האם יש סיבה לדאגה???
תודה מראש על ההענות המהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך פמור
פרופ` ישראל מייזנר31/07/2007למיטל,
חסרה אינפורמציה לגבי גיל ההריון. יש הבדל בין הריונות צעירים למאוחרים, ובכל אופן, לא כל אי התאמה בגדילת הפמור מצביעה על בעיה. תלוי מהו גיל ההריון, האם מדידת הפמור נמצאת מחוץ לעקומת הגדילה, והאם לאורך ההריון המדידות גדלו לאורך אותו אחוזון.
יש להעלות את כל המדידות על גרף ולבדוק התאמה לגדילה, בהנחה שגיל ההריון ידוע. בכל מקרה, הנתונים שאת מציגה אינם בהכרח מהוים בעייה או מעלים חשד לקיצור קומה, וכדאי להתייעץ בנדון עם מומחה לאולטראסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
ליאת31/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)