אורך פמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורך פמור
    מיטל
    30/07/2007

שלום

אני מאד מוטרדת מכיוון שעקבתי אחרי המדידות של אורך עצם הירך בעובר שלי וראיתי שלאורך המדידות עצם הפמור מראה האטה בצמיחה:

במדידות הראשונות הייתה בערך טווח של כ-3 ימים קדימה משבוע ההריון וב-4 מדידות אחרונות החלה ליצור פער מיומיים איחור לעומת שבוע הריון עד 12 יום איחור במדידה אחרונה.

שאר המדדים(היקף ראש,בטן) מראים בממוצע על שבוע קדימה משבוע ההריון.

בעלי ואני גבוהים מהממוצע(אני 1.73).מה דעתך?

האם יש סיבה לדאגה???

תודה מראש על ההענות המהירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורך פמור

הוספת תגובה

• אורך פמור

פרופ` ישראל מייזנר
    31/07/2007

למיטל,
    חסרה אינפורמציה לגבי גיל ההריון. יש הבדל בין הריונות צעירים למאוחרים, ובכל אופן, לא כל אי התאמה בגדילת הפמור מצביעה על בעיה. תלוי מהו גיל ההריון, האם מדידת הפמור נמצאת מחוץ לעקומת הגדילה, והאם לאורך ההריון המדידות גדלו לאורך אותו אחוזון.
    יש להעלות את כל המדידות על גרף ולבדוק התאמה לגדילה, בהנחה שגיל ההריון ידוע. בכל מקרה, הנתונים שאת מציגה אינם בהכרח מהוים בעייה או מעלים חשד לקיצור קומה, וכדאי להתייעץ בנדון עם מומחה לאולטראסאונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

ליאת
    31/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו