מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 6 אין דופק ויש דימוםאילנה07/02/2009
שלום! אני בהריון בשבוע 6, ווסת האחרונה 25.12 .בשבת שעבר התחיל אצלי הדימום. לא היה חזק, אבל מאוד נלחצתי והגעתי לרופא המטפל שלי, הוא אמר שהכל בסדר ואין מה לדאוג בקשר לדימום. נרגעתי לכמה ימים, עד שלא התחיל דימום חזק יחסית בערב ביום רביעי, כל הלילה לא ישנתי ובבוקר נסעתי למיון. רופא במיון בדק אותי ואמר שהוא רואה רק שק חלמון ולא רואה עובר ואין דופק. הוא היכין אותי לכך שיהיה לי הפלה ספונטנית בגלל שעובר לא מתפתח או שאני אצתרך לעבור גרידה....... בדקו לי הורמון BETA HCG - היה 3220 (5.02.09 ) בשבוע 4 היה לי 184 (25.01.09) כאשר הוא ידע את התוצאות של הBETA הוא אמר שמצפה לרואת דופק. אני צריכה להוסיף שהדימום שהיה ,לפי הכמות הרבה פחות ממה שיש במחזור.. אני מאוד מפחדת שזה ההריון הראשון שלי מאוד רצוי ויגמר ככה.... אני אשמח מאוד לקבל תשובה.... תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנה
ד''ר ראובן שרוני07/02/2009שלום אילנה:
הצדק עם הרופא במיון: בערכים כאלה של bHCG הייתי מצפה לראות דופק בנוסף לשק ההריון ושק החלמון שנראו בתוך הרחם (אלא במקרים מיוחדים, אם מדובר בהריון רב עוברים למשל)
בדיקת אולטרה סאונד נוספת תוודא את המצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אילנה07/02/2009רציתי לשאול..... איך זה יכול להיות שבהרבה מקרים מוצאים דופק רק בשבוע 7, ורופא מדבר איתי על גרידה בשבוע 6???? אני יודעת שאני צריכה להיות מוכנה להכי גרוע, אבל אני לא צריכה להאמין שיכול להיות וזה היסתדר? יש סיכוי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינה
ד''ר ראובן שרוני07/02/2009שלום אילנה:
בדרך כלל נראה דופק בשבוע יותר מוקדם אך מדובר בשבוע הריון שהוא שונה משבוע אל וסת לעיתים קרובות
לרמה של bHCG יש חשיבות כי קיים תחום שמעליו מצופה לראות עובר עם דופק אם מדובר בהריון תקין (עובר בודד תוך רחמי)
אוכל להרגיעך שבכל מקרה יבוצע אולטרה סאונד נוסף לפני המלצה ולא ילקחו החלטות פזיזות ולא מקצועיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)