מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העדר קוצב עוברי-פרופ מייזנרברבי08/02/2009
שלום, אני בשבוע 7+5. לפני שבוע הייתי אצל הרופא נישם שלי לצורך בדיקת דופק נאמר לי כי יש שק הריון אך אין עובר. היום הייתי בבדיקה נוספת (פחות משבוע מהבדיקה הקודמת) לא נצפה קוצב עוברי הרופא הכין אותי שככל הנראה מדובר בהריון לא תקין ושאני אצטרך לעבור גרידה רציתי לשאול מספר שאלות: 1. יש לי תור נוסף ביום חמישי. האם יש עוד סיכוי שנראה משהו. ווסת אחרונה 16.12.2008 2. מה ההשלכות לעשות את הגרידה. האם עדיף להמתין להפלה טבעית ואם כן עד מתי זה ניתן 3. ראתי שניתן לקחת כדורים ? האם זה מומלץ? 4. אני חברת קופ"ח מכבי ויש ליבטוח פרטי בנוסף . אני שוקלת לבצע באופן פרטי. ראשית הייתי שמחה לדעת האם אתה מבצע (אני מקווה שאתה יכול לענות או לפחות להפנות אותי לגורם מוסמך) ובכלל איך אני יכולה לקבל המלצות. ממה שאני קוראת דרך בית חולים זה יכול לקחת זמן ואני ממש ממש לא מסוגלת להמשיך כך תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לברבי
פרופ` ישראל מייזנר09/02/2009אם אינך מדממת, בשלב זה לא הייתי עושה כלום, אלא מחכה בסבלנות. לעיתים, הביוץ מתאחר וההריון צעיר יותר. כל זמן שאין סימנים קליניים להפלה, ניתןלהמתין ולחזור על ה US לאחר שבוע ימים. רצוי לבדוק גם את הורמון ה hCG באופן כמותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ברבי10/02/2009ראשית תודה על התגובה.. אין לי דימום . אבל, הווסת האחורנה החתה ב-16.12.2008-לפי החישוב אני אמורה להתחיל שבוע 8 בנוסף , אודה לך אם תוכל להרחיב מה תיתן לי בדיקת HCG כמו כן עד מתי ניתן לחכות להפלה טבעית והאם זה לא מסוכן שהשק הריון עדיין בגופי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)