העדר קוצב עוברי-פרופ מייזנר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העדר קוצב עוברי-פרופ מייזנר
    ברבי
    08/02/2009

שלום, אני בשבוע 7+5. לפני שבוע הייתי אצל הרופא נישם שלי לצורך בדיקת דופק נאמר לי כי יש שק הריון אך אין עובר. היום הייתי בבדיקה נוספת (פחות משבוע מהבדיקה הקודמת) לא נצפה קוצב עוברי הרופא הכין אותי שככל הנראה מדובר בהריון לא תקין ושאני אצטרך לעבור גרידה רציתי לשאול מספר שאלות: 1. יש לי תור נוסף ביום חמישי. האם יש עוד סיכוי שנראה משהו. ווסת אחרונה 16.12.2008 2. מה ההשלכות לעשות את הגרידה. האם עדיף להמתין להפלה טבעית ואם כן עד מתי זה ניתן 3. ראתי שניתן לקחת כדורים ? האם זה מומלץ? 4. אני חברת קופ"ח מכבי ויש ליבטוח פרטי בנוסף . אני שוקלת לבצע באופן פרטי. ראשית הייתי שמחה לדעת האם אתה מבצע (אני מקווה שאתה יכול לענות או לפחות להפנות אותי לגורם מוסמך) ובכלל איך אני יכולה לקבל המלצות. ממה שאני קוראת דרך בית חולים זה יכול לקחת זמן ואני ממש ממש לא מסוגלת להמשיך כך תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לברבי

פרופ` ישראל מייזנר
    09/02/2009

אם אינך מדממת, בשלב זה לא הייתי עושה כלום, אלא מחכה בסבלנות. לעיתים, הביוץ מתאחר וההריון צעיר יותר. כל זמן שאין סימנים קליניים להפלה, ניתןלהמתין ולחזור על ה US לאחר שבוע ימים. רצוי לבדוק גם את הורמון ה hCG באופן כמותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

ברבי
    10/02/2009

ראשית תודה על התגובה.. אין לי דימום . אבל, הווסת האחורנה החתה ב-16.12.2008-לפי החישוב אני אמורה להתחיל שבוע 8 בנוסף , אודה לך אם תוכל להרחיב מה תיתן לי בדיקת HCG כמו כן עד מתי ניתן לחכות להפלה טבעית והאם זה לא מסוכן שהשק הריון עדיין בגופי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו