מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום קל לאחר קיום יחסי מיןאני09/02/2009
שלום שלום, ביום שישי הייתי בבדיקת אולטראסאונד שבו נקבע שאני בשבוע 6 כאשר הייתי אמורה להיות בשבוע 7 ו - 5 ימים (פער של 12 ימים) נצפה דופק וכל שאר הפרמטרים תקינים למעט העובדה שגיל העובר אינו תואם את השבוע שהייתי אמורה להיות בו, ומה שהכי מטרדי זה שההריון הגיע כתוצאה מטיפול באיקקלומין וזריקת אוביטרל והזרעה, כך שיום הביוץ היה וודאי וידוע....היה מעקב זקיקים אמש קיימנו יחסי מין, ומיד לאחר מכן הבחנתי בניגוב כי ההפרשות הן בצבע ורדרד זו לא הפרשה דמית מרובה אבל בבירור דם ובנוסף... יש לי כאבי בטן מאוד מאוד קלים יותר נכון תחושת אי נעימות יש לי בדיקה עוד שבוע וחצי אבל עד אז... רציתי לדעת מה זה אומר? האם יש חשש ש....? מניסיונך, למה אני צפוייה? האם המצב לא נראה כל כך טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין
פרופ` ישראל מייזנר09/02/2009קודם כל, גם בנוכחות טיפול פוריות מסוג זה שקבלת, הביוץ יכול להתאחר במספר ימים!
לגבי הפרשה דמית - זו תופעה שכיחה לאחר קיום יחסי מין בהריון, כאשר רירית צואר הרחם מכילה כלי דם נימיים גדושים היכולים להקרע בשפשוף. בכל מקרה, לא הייתי מחכה שבוע וחצי לבדיקת הרופא, אלא פונה אליו לבדיקה מוקדמת ככל האפשר לגבי תקינות ההריון, כל שכן, על מנת להרגיע גם אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר'!!!
אני09/02/2009הצלחת להרגיע אותי מחרתיים אלך לבדיקה תודה ושוב תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרידה?!
אני13/02/2009שלום פרו' ... היום הייתי בבדיקה אצל רופא תורן במטרה לבדוק את מהות הדימום מיום רביעי האחרון ולצערי לא נצפה דופק כאשר לפני שבוע היה דופק והופנתי על ידי הרופא התורן לעשות גרידה מה אתה ממליץ לי לעשות עוד כדי שאהיה בטוחה שאכן האבחנה שלו מדוייקת? רציתי לדעת איפה אתה ממליץ לי לעשות את הגרידה? האם ניתן לעשות אותה גם בלי הרדמה? אני מפחדת מהרדמה נוראאאא אני שייכת לקופת חולים כללית... תודה על העזרה והתמיכה אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



