דימום קל לאחר קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום קל לאחר קיום יחסי מין
    אני
    09/02/2009

שלום שלום, ביום שישי הייתי בבדיקת אולטראסאונד שבו נקבע שאני בשבוע 6 כאשר הייתי אמורה להיות בשבוע 7 ו - 5 ימים (פער של 12 ימים) נצפה דופק וכל שאר הפרמטרים תקינים למעט העובדה שגיל העובר אינו תואם את השבוע שהייתי אמורה להיות בו, ומה שהכי מטרדי זה שההריון הגיע כתוצאה מטיפול באיקקלומין וזריקת אוביטרל והזרעה, כך שיום הביוץ היה וודאי וידוע....היה מעקב זקיקים אמש קיימנו יחסי מין, ומיד לאחר מכן הבחנתי בניגוב כי ההפרשות הן בצבע ורדרד זו לא הפרשה דמית מרובה אבל בבירור דם ובנוסף... יש לי כאבי בטן מאוד מאוד קלים יותר נכון תחושת אי נעימות יש לי בדיקה עוד שבוע וחצי אבל עד אז... רציתי לדעת מה זה אומר? האם יש חשש ש....? מניסיונך, למה אני צפוייה? האם המצב לא נראה כל כך טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יחסי מין

פרופ` ישראל מייזנר
    09/02/2009

קודם כל, גם בנוכחות טיפול פוריות מסוג זה שקבלת, הביוץ יכול להתאחר במספר ימים!
    לגבי הפרשה דמית - זו תופעה שכיחה לאחר קיום יחסי מין בהריון, כאשר רירית צואר הרחם מכילה כלי דם נימיים גדושים היכולים להקרע בשפשוף. בכל מקרה, לא הייתי מחכה שבוע וחצי לבדיקת הרופא, אלא פונה אליו לבדיקה מוקדמת ככל האפשר לגבי תקינות ההריון, כל שכן, על מנת להרגיע גם אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דר'!!!

אני
    09/02/2009

הצלחת להרגיע אותי מחרתיים אלך לבדיקה תודה ושוב תודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרידה?!

אני
    13/02/2009

שלום פרו' ... היום הייתי בבדיקה אצל רופא תורן במטרה לבדוק את מהות הדימום מיום רביעי האחרון ולצערי לא נצפה דופק כאשר לפני שבוע היה דופק והופנתי על ידי הרופא התורן לעשות גרידה מה אתה ממליץ לי לעשות עוד כדי שאהיה בטוחה שאכן האבחנה שלו מדוייקת? רציתי לדעת איפה אתה ממליץ לי לעשות את הגרידה? האם ניתן לעשות אותה גם בלי הרדמה? אני מפחדת מהרדמה נוראאאא אני שייכת לקופת חולים כללית... תודה על העזרה והתמיכה אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו