טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פרופ' מייזנר שלום,
אני אמורה לעבור דיקור מי שפיר אצלך בעוד עשרה ימים. אני לוקחת כדור קרטייה כל ערב בשל חשש לבעיה בקרישיות דם (לאור 2 הפלות רצופות בשבוע 6 להריון). מתי עלי להפסיק את נטילת הכדורים לצורך הדיקור והאם ההיסטוריה של ההפלות הנ"ל מעלה את הסיכון שבבדיקה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רצוי להפסיק את הקרטייה כשבוע טרם הדיקור. יש המטולוגים הטוענים שגם 5 ימים זה מספיק. אם את מקבלת גם זריקות של קלקסן - את הזריקה האחרונה יש לבטל יום טרם הדיקור. ההיסטוריה של הפלות, אינה מעלה את הסיכון להפלה. נעבור את הפעולה יחד ואני מאמין שהכל יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר