PRUV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PRUV
    הדר
    11/02/2009

ד"ר מייזנר שלום, אני בשבוע 24 ויום ובאולטרסאוונד טרימסטר שני שלישי גילו כי לעובר יש PRUV. כל הבדיקות עד הבדיקה הנוכחית היו תקינות (שקיפות עורפית,סקירה ראשונה, חלבון עוברי וכד'). בעקבות המימצא הופנתי ליעוץ גנטי ולאקו לב עובר (הבדיקות יבוצעו שבוע הבא) האם אתה ממליץ לבצע סקירה מורחבת? (ביחס לשבוע בו אני נמצאת) האם יש בדיקות נוספות שאתה ממליץ עליהן? מה ההשלכות של ממצא זה? אשמח לכל מידע בנושא, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PRUV

הוספת תגובה

• להדר

פרופ` ישראל מייזנר
    12/02/2009

הממצא של PRUV מתייחס למיקום שונה של וריד הטבור ולא אכנס לסיבה לכך. בד"כ הממצא חסר חשיבות, אך קיימים דיווחים בספרות על שינויים כרומוזומלים ועל תוצאות הריון לא טובות. מנסיוני ומנסיון היחידה לאולטראסאונד בבילינסון אותה אני מנהל, אם סקירת המערכות תקינה והכרומוזומים תקינים - רב הסיכויים הם להריון ולידה תקינים. ההמלצות שקבלת לאקו לב ויעוץ גנטי נכונות. בהחלט מיש מקום לסקירה מורחבת.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו