מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות דמיות מידי כמה ימיםשרית15/02/2009
שלום, אני בשבוע 11.3 להריון ומידי כמה ימים מופיע בניגוב הפרשה דמית ורדרדה או חומה הרופא אומר שכל עוד יש דופק הכל תקין אני רוצה לדעת ממה נובעות ההפרשות הדמיות האלה והאם יש סיבה לדאגה כי אני לא שקטה ומודאגת. ד.א- מהסיבה הזו אני גם נמנעת מקיום יחסי מין תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל שבוע 11+
ד``ר רון ברדין15/02/2009שרית ערב טוב
אני בהחלט מסכים עם אמירתו של הרופא שלך. הנתון המעודד הוא עובר עם דופק . נכון הוא שדימום מהווה הפלה מאיימת אך על פי דברייך זו רק הפרשה דמית חלקה לא טרייה ולא דימום רב, גם חשוב. כמו כן את מתקרבת ל 12 שבועות ומשבוע זה ישנה ירידה דרמטית באחוזי ההפלה לעומת שלבים מוקדמים בהריון . כך שיש סיבות טובות לאופטימיות . לגבי קיום יחסי מין אמנם לא המדור להמלצות בנושא אך סביב הדימום לא משולל הגיון באמת להימנע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות דמיות-המשך
שרי16/02/2009ד"ר ברדין, תודה רבה על תשובתך. אני יודעת שכל עוד יש דופק אין סיבה לדאגה במיוחד שזה גם לא דימום אלא הפרשות דמיות בלבד מידי כמה ימים. אך ברצוני לדעת ממה נובעות ההפרשות הנ"ל. פשוט קראתי באיזה מקום שזה יכול להעיד על בעיה שתצוץ בהמשך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)