שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    ענת
    17/02/2009

שלום, חזרתי עכשיו מאולטרהסאונד ראשון, וסת אחרונה ב03.01.09 לפי החישוב שלי אני אמורה להיות בשבוע 6+4 ובבדיקה היום נצפה שק בגודל 11 מ"מ, שק חלמון היה אך טרם דופק, הרופא אמר לי שאני בשבוע 5+1 גודל עובר 1.08 ס"מ, שבוע שעבר עשיתי בדיקת דם והערכים היו 7968. האם זה תקין? יכול להיות סטייה כזאת בשבועות? כמות ההורמון בדם תואם את השבוע שבו אני נמצאת? ממש מלחיץ העניין עם הדופק, בבשקה תחזרו אליי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• דופק עוברי בשבוע הריון צעיר מאוד

ד``ר רון ברדין
    17/02/2009

ענת ערב טוב
    אמנם ערך הבטא מעט מתקדם לשבוע ההריון אך " מחיר" , הגבוליות בביצוע בדיקות אולטרהסאונד , בגבול הופעת הדופק סביב שבוע 6 , מעלה רמת החרדות כאשר עדיין לא הופיע. לפי הנתונים לעיל העובר מתאים לשבוע קטן יותר מהצפוי לפי הורמון ההריון והשבוע על פי חישובייך. לכן לא נותר אלא לרכז מאמץ בעניין סבלנות עד הבדיקה הבאה עוד מס ימים אז כבר צריך להופיע דופק. אפשרות נוספת היא מגמת הבטא בדם : אם בעלייה ( מכפיל ע צמו כל יומיים לערך ) בעד הריון תקין
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה (-:

ענת
    17/02/2009

מקווה שהכל יהיה בסדר,קצת קשה להיות סבלנית בהריון הראשון אבל נסתדר שבוע הבא יש לי שוב אולטרסאונד ואני מקווה שהיה דופק ושוב תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו