מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהענת17/02/2009
שלום, חזרתי עכשיו מאולטרהסאונד ראשון, וסת אחרונה ב03.01.09 לפי החישוב שלי אני אמורה להיות בשבוע 6+4 ובבדיקה היום נצפה שק בגודל 11 מ"מ, שק חלמון היה אך טרם דופק, הרופא אמר לי שאני בשבוע 5+1 גודל עובר 1.08 ס"מ, שבוע שעבר עשיתי בדיקת דם והערכים היו 7968. האם זה תקין? יכול להיות סטייה כזאת בשבועות? כמות ההורמון בדם תואם את השבוע שבו אני נמצאת? ממש מלחיץ העניין עם הדופק, בבשקה תחזרו אליי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עוברי בשבוע הריון צעיר מאוד
ד``ר רון ברדין17/02/2009ענת ערב טוב
אמנם ערך הבטא מעט מתקדם לשבוע ההריון אך " מחיר" , הגבוליות בביצוע בדיקות אולטרהסאונד , בגבול הופעת הדופק סביב שבוע 6 , מעלה רמת החרדות כאשר עדיין לא הופיע. לפי הנתונים לעיל העובר מתאים לשבוע קטן יותר מהצפוי לפי הורמון ההריון והשבוע על פי חישובייך. לכן לא נותר אלא לרכז מאמץ בעניין סבלנות עד הבדיקה הבאה עוד מס ימים אז כבר צריך להופיע דופק. אפשרות נוספת היא מגמת הבטא בדם : אם בעלייה ( מכפיל ע צמו כל יומיים לערך ) בעד הריון תקין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה (-:
ענת17/02/2009מקווה שהכל יהיה בסדר,קצת קשה להיות סבלנית בהריון הראשון אבל נסתדר שבוע הבא יש לי שוב אולטרסאונד ואני מקווה שהיה דופק ושוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)