גיל ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל ההריון
    אור
    18/02/2009

על פי חישוב גיל ההריון מתאריך וסת אחרונה אני אמורה להיות בשבוע 8 ויומיים, לאחר בדיקת אולטרסאונד נוספת שעשיתי היום בעקבות תוצאות לא מלבבות משבוע שעבר נקבע כי גיל העובר הוא 6 שבועות שאלתי היא האם ייתכן פער של שבועיים ויותר בחישוב? בנוסף, הרופאה אמרה שתוצאות האולטרסאונד לא "נהדרות" אבל יש דופק לעובר וזה מה שחשוב..., קיבלתי גם מרשם לתמיכת פרוגסטרון כי הערכים נמוכים וירדו בבדיקות דם שנעשו בהפרש של יומיים, בהתאמה גם ערכי הבטא לא הוכפלו ביומיים אלא רק עלו במעט מאוד. בעקבות התוצאות הנ"ל קיבלתי המלצה מהרופאה להמתין עוד שבוע ולעשות שוב בדיקת אולטרסאונד , בכל אופן, מבחינתה כל זמן שיש דופק אז עוד אפשר להציל את ההריון, מבחינתי הדבר שהכי מטריד אותי הוא מה אם אני שומרת על ההריון, אפילו שתוצאות התפתחות העובר לא מצויינות כרגע ובאיזשהוא שלב מאוחר יותר של ההריון מתברר שהעובר פגוע בעקבות ההתפתחות הלא מאוד תקינה שלו בתחילת ההריון, האם יש קשר בין הדברים? תודה רבה מראש וסליחה על המלל הרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל ההריון

הוספת תגובה

• פער בגיל הריון

ד``ר רון ברדין
    21/02/2009

אור שלום רב
    הלוואי ויכונו כרופאים להגיד בודאות כל שלב מה הולך להיות , איזה מההריונות יתפתח לטובה ואיזה לא.
    בשלב מוקדם זה אין הפתעות לשלוף מהכובע. לא ניתן לנבא על סמך הנתונים שציינת מה יקרה .
    מבחינת גיל ההריון יתכן והביוץ שלך היה מאוחר משציפית והוא ההסבר לפער.
    לא נותר אלא לאחל לך בהצלחה ולהמתין לבדיקות הבאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו