חלבון עוברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון עוברי
    דנה
    20/02/2009

ערב טוב אני בת 37.5 ובהריון שלישי. שקיפות עורפית תקינה (1.6) - סיכון של 1:520 בדיקת דם הנלווית לשקיפות: 1:600 סקירת מערכות מוקדמת תקינה לחלוטין. חלבון עוברי: 1:246 (סיכון לפי גיל: 1:188) יום לפני קבלת תוצאות החלבון העוברי , ביצעתי דיקור מי שפיר ייזום על ידי (בגלל גילי ולא בגלל אינדיקציה רפואית). ביום שלמחרת התקשרה אליי רופאת הנשים שלי ( היא לא ביצעה את הדיקור) ובישרה לי על התוצאה הנ"ל, וידעה אותי שאני צריכה לעשות מי שפיר. היא כמובן הרגיעה אותי ואמרה שהתוצאה היא עכב גילי "המתקדם" (כל שלושת המדדים שנבדקו בבדיקה היו תקינים). היא אמרה שאני יכולה להיות רגועה , לאור התוצאות של שאר הבדיקות. דיברתי בטלפון גם עם הרופא המדקר ( פרופסור צלאל) , והוא ענה לי את אותה התשובה בדיוק. האם אני באמת יכולה להירגע ? האם התוצאה הלא טובה הזו היא בעיקר פונקציה של גילי ? אשמח מאוד ל"זריקת עידוד" נוספת.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבון עוברי

הוספת תגובה

• חלבון עוברי

ד``ר רון ברדין
    21/02/2009

דנה שלום
    בסבירות גבוהה שאכן כך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו