בלבול לגבי תאריכי בדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול לגבי תאריכי בדיקות
    ש
    01/03/2009

שלום, אני מאוד מבולבלת לגבי תאריכי הבדיקות. נמצאת היום בשבוע 12+0 על פי אולטראסאונד או 12+3 על פי מחזור אחרון. ביום ג האחרון עברתי בדיקת שקיפות עורפית ושם על פי CRL באולטראסאונד היה רשום 11+5 מה שהתאים בדיוק לתאריך המחזור האחרון, אולם בדוח היה רשום כי הגודל 5.0 ס"מ של העובר מתאים על פי רובינסון ל-11.0 (למה יש הבדל בין השבועות שמצויינים על התמונה עצמה לבין מה שנכתב בדוח?). בתאריך 22.3 יש לי סקירה מוקדמת, אז אהיה בשבוע 15+0 על פי אולטראסאונד (ראשוני של הדופק) או 15+3 על פי מחזור אחרון. הבעיה שלי היא לגבי תאריך הסקירה המאוחרת שנקבעה ל-6.5, האם זה לא תאריך מוקדם מדי? אז אהיה בשבוע 21+3 על פי אולטראסאונד ראשוני או אם מתייחסים לרובינסון שנכתב בדוח בשבוע 21+1. האם לא צריך להיות מרחק גדול יותר בין הסקירה המוקדמת למאוחרת? בייחוד אם אני מתכננת לעבור בדיקת מי שפיר? סליחה על האורך, ותודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול לגבי תאריכי בדיקות

הוספת תגובה

• לש'

פרופ` ישראל מייזנר
    01/03/2009

למעשה, את כל השאלות הללו, היית צריכה להפנות למי שקבע לך את הסקירות. בגדול, לגבי המוקדמת - התאריכים בסדר. לגבי המאוחרת - מומלץ לבצעה בין 22-24 שב' הריון. בדקי את התאריכים, לאחר הסקירה הראשונה, לפי גיל ההריון שיקבע בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו