מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיליה קדמית ומי שפירהדס02/03/2009
שלום, אני בשבוע ה-17 להריוני, בת 35. עם היסטוריה של 2 הפלות בעבר. אני נמצאת כרגע בחו"ל ועברתי בשבוע ה 16+5 סקירת מערכות מוקדמת שהיתה תקינה. הרופא אמר שיש לי שליה קדמית המכסה כמעט את כל החלק הקדמי עם פתח קטן מאוד שבו ממוקמים כלי דם. מה שהופך את בדיקת מי השפיר שאני עומדת לעבור בעוד 4 ימים ליותר בעייתית. דרך אגב מס' ימים לפני הבדיקה הזו עברתי בדיקה דומה עם רופא אחר שהוא בעצם אמור לבצע את דיקור מי השפיר והוא לא הזכיר אף במילה את מיקום השליה. שאלתי היא: 1. האם יש דרך לעקוף את השליה? ואם לא, האם יש בכך יותר סיכון? 2. האם כדאי לחכות בתקווה שיווצר פתח רחב יותר? ואם כן האם מדובר בימים או בשבועות? 3. האם עלי להיות מודאגת מהעובדה שהרופא לא מצא לנכון לעדכן אותי בהתפתחות זו? דרך אגב ביצעתי בדיקת שקיפות עורפית (שכללה בדיקת דם אחת בלבד) והתוצאה היתה 1:4881 אודה לכם אם תוכלו לענות לי בהקדם מאחר והבדיקה נקבעה להשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשת שלייה בקיר קדמי
ד``ר רון ברדין02/03/2009הדס שלום רב
כאשר שלייה מושרשת בדופן קדמי של הרחם אין מניעה ממעבר דרכה "בדרך, " לחלל שק מי השפיר.
לא מוכרת לי הפרדה באחוזי סיכון להפלה אם שלייה קדמית או אחורית
בהצלחה בדיקור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)