טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
אני בשבוע 10+4
אתמול באולט נצפה שיש הפרדות קרומים קלה מסביב לעובר.
הרופא אמר שעליי להיות בשמירה אך לא הוסיף יותר מזה.
מברור באינטרנט הבנתי שזה יכול לגרום חלילה לדימום ולהפלה.
אני מאוד לחוצה ומודאגת.
ההריון הזה הגיע אחרי 4 שנים של טיפולים.
האם אתה יכול לתת לי מידע בנושא ולהסביר לי מה זה.
אשמח לכל עזרה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שחר שלום רב הפרדות קרומים היא סל של מצבים מקלים עד היפרדות גדולה ומשמעותית. מאחר ואני לא צופה בתמונת האולטרהסאונד ההיתייחסות מוגבלת אך אני יכול להעריך שבנוכחות בדיקה בא גודל העובר תואם לגיל ההריון , אין לך דימום נרתיקי ותיאור של היפרדות קלה הרי שהסבירות למהלך תקין גבוהה יותר. בשלב זה אין שפנים לשלוף מהכובע אלא המתנה ומעקבי ביקורת בהתאם להמלצת רופא מטפל בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד