גדילת עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילת עובר
    מיטל
    04/03/2009

שלום, אני בשבוע 32 ו 4 ימים עשיתי בדיקה גדילת עובר: BPD"86.9 מתאים לשבוע 34 ו 5 ימים. OFD:112.9 hc:316 מתאים לשבוע 35 ו 2 ימים. ac:300 מתאים לשבוע 34 femur 64.4 מתאים לשבוע 33. ממוצע גיל הריון על פי hc fl:34 ויום. הטכנאית ציינה כך: BPD" גדול כשבועיים,היקף הראש גדול בכ-3 שבועות-שניהם בתחום סטיית תקן. היקף הבטן גדול ב 10 ימים,משקל העובר בסביבות אחוזון 75. מה זה אומר??האם זה מסמל התפתחות לא תקינה??? אני ממש ממש מודאגת?האם עליי לעשות בדיקות נוספות? עליי לציין שאין לי סכרת הריון ואני בראיה זה ההריון הראשון שלי.. אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילת עובר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין...

מודאגת
    04/03/2009

כל שאר המדדים יצאו תקינים. שקיפות עורפית וחלבון עוברי יצאו תקינים. הרופא שלי אמר שאין צורך בבדיקת מי שפיר וגם לא יעוץ גנטי, אך אני חוששת ולא כ"כ מסכימה איתו, מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה.. התגובה היא למודאגת ולא לכאן

מודאגת
    04/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יצאו מדדים כאלה ושלחו אותי

דפנה
    06/03/2009

לבדיקה בבי"ח עוד לא קבעתי תור לשם הרופאה מודאגת מעט כי הפער הזה התחיל לפני כחודש וחצי ועד אז הכל היה תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היקף ראש עובר

סופיה
    16/04/2009

שלום ! הייתי רוצה לדעת ממה יכול לנבוע הפרש בממדים? אני בשבוע 38 משקל עובר 3,298 והיקף ראש לא תואם את השבוע: 313 מ"מ כתוב שואם שבוע 35.1 ? האם עלי להתחיל לדאוג או שבשלב זה של ההריון סטייה נובעת מתנוחת העובר ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובר גדול משבוע הריון

ד``ר רון ברדין
    16/04/2009

מיטל שלום
    על פי התייחסותה של הטכנאית בהחלט תשובתה ניראית רצינית ומקצועית. על פי הפרטים היקף הראש במימדים שבתחום הנורמה ולמעשה כל המדדים גדולים יותר. לא סיבה להילחץ . יש מקום להראות התוצאות לרופא מטפל ולבחון אם מגמה זו קיימת גם בבדיקות קודמות במידה וביצעת הערכת גדילה קודם לכן. במידה ולא חיזרי על הערכת המשקל כשבועיים מבדיקה קודמת .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו