עזרה דחופה שבוע 37.6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה שבוע 37.6
    סיון
    05/03/2009

היי אני בשבוע 37.6 ביצעתי אתמול בדיקה לערכת משקל ומהתוצאות ניתן לראות דברים סותרים מהסדיקה הקודמת בבדיקה החדשה BPD 89 מ"מ מתאים לשבוע 36.1 HEAD CIR 323 מ"מ מתאים לשבוע 36.4 AB.CIR 308 מ"מ מתאים לשבוע 34.6 יחס HC/AC 1.04 FENUR LEN 72 מ"מ מתאים לשבוע 37.1 גיל היריון 36.2 משקל יולוד 2760 ובבדיקה הקודמת שנערכה לפני שבועים bpd 86 מ"מ מתאים לשבוע 35.0 head cir 310 מ"מ מתאים לשבוע 34.6 a.b cir 370 מ"מ מתאים לשבוע 35.5 יחס HC/AC 0.97 femur len 74 מ"מ מתאים לשבוע 38.1 גיל הריון 36.0 שקל ילוד 2900 אני כל כך מפוחדת ולא מבינה למה גיל הריון נישאר אותו הדבר ואיך יכול להיות שהנתונים ניו יותר קטנים מאשר יותר לגדול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה שבוע 37.6

הוספת תגובה

• 2 בדיקות 2 תוצאות

ד``ר רון ברדין
    06/03/2009

יסניה שלום רב
    הערכתה מישקל אחרונה תקינה לשבוע ההריון. כניראה שאחת מהבדיקות ,בסבירות גדולה יותר זו מ 35שבועות, לא מדייקת שכן 2900 גרם ב35 שבועות זה עובר גדול . ייתכן שהסיבה לפערים היא בודקים שונים , מכשירים שונים ואם לא עברו שבועיים אז גם סיבה . העובר לא ירד במשקל בכל מיקרה ..
    אם שאר המדדים תקינים כגון כמות מי שפיר , תנועות , טונוס , ניטור עוברי ( מוניטור) אז ניראה שאת יכולה לצמצם מרמת החרדות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סיון
    07/03/2009

היי תודה על התשובה המהירה על מנת להסיר את הספק כי לא ישנתי כמה לילות טובים ערכתי בדיקה במכון פרטי וברוך ה' הכול תקין הרופא הסביר לי כנראה שמי שביצע את הבדיקה עשה טעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו