טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
אני בשבוע 20, הריון תקין ואובחנה אצלי הפרדות קרומים קלה. לא היה לי דימום ולא כאב בטן. מה זה אומר ההיפרדות? ממה זה יכול לקרות? וכיצד עלי לנהוג? האם אני יכולה לעבוד כרגיל ואף ללכת הליכות ארוכות ( לא ספורט, אלא אני הולכת הרבה ברגל ממקום למקום)
אשמח לתשובתכם, בתודה, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דנה שלום רב שק ההריון בגיל הריון כמו שלך צמוד כבר לדופן הרחם. היפרדות הכוונה שקטע מסויים ניפרד מהדופן . כמובן שיש דרגות שונות עם משמעויות שונות , אם או בלי דימום וכו'. דרגה קלה בהיעדר דימום או כאבי בטן בהחלט מידע מעודד. בכל מיקרה לא הייתי ממליץ לבצע את שיגרת הפעילות שאת נוהגתלעשות כדוגמת הליכה ארוכה וזאת עד לבדיקה הבאה על מנת לבחון האם יש דינמיקה כלשהיא , נסיגה של המימצא או הגדלה שלו ובהתאם לקבל החלטות עם הרופא המטפל לגבי אופן המשך ההיתנהלות בהריון .לגבי סיבות שונות ומגוונות את רובן אנחנו למעשה לא יודעים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר