פערים בין מדדי הראש.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פערים בין מדדי הראש.
    שלי
    09/03/2009

במעקב גדילה שבוצע בשבוע 30 + 0 התקבלו הממצאים הבאים: BPD- 28 +6 HC - 29+5 - גיל US - 29+4 משקל 1433 הבנתי מהטכנאית שהממצאים תקינים ובהחלט בגבול הנורמה, אולם שמתי לב שגם בסקירה בשבוע 20 , מדידה בשבוע 25, ובבדיקה זו ישנם פערים של 5 ימים עד 10 ימים בין ה-BPD הקטן וה-HC התואם פחות או יותר את גיל ההריון( פער לא היה קיים בסקירה בשבוע 16) האם מדובר בממצא היכול להעיד על בעיות? או פשוט במבנה גולגולת מסויים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פערים בין מדדי הראש.

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

שלי
    11/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BPD קטן ביחס לשבוע הריון

ד``ר רון ברדין
    13/03/2009

שלי שלום .
    למעשה הפרמטר החשוב הוא היקף הראש ועל פי הנתונים לעיל בהחלט תקין. אחת הסיבות לBPD קטן יותר היא מצג עכוז של העובר - האם זה מצגו בבדיקות אחרונות? כמו כן במיקרים של מיעוט מי שפיר. יש להדגיש הפער איננו משמעותי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו